Thursday, June 04, 2009

cuti tak berapa panjang

akak akan cuti esok sebab birthday Agong. apasal Agong besday, pastu kita cuti plak kan? kita pegi celebrate ke dengan dia? hehe... wish pon tidak. tapi perasan tak, if tukar Agong pon rasanya dari dulu lagi mesti birthday dia bulan Jun. apa-apa pun akak bersyukur kerana akak dapat cuti. yay! so apa plan?
  • esok pagi akak akan main boling bersama kawan-kawan di Flamingo. sape nak ikut sila bangun awal okeh! kol 8.30 akak kena berkumpul dah di UIA. kamil, harap maaf kamu takleh ikut sebab nih pompuan-pompuan je. kalau saje nak menggatal nak ikut, sila menggatal tempat lain. hahaha!
  • hari sabtu akak tak pasti lagi apa yang boleh dibuat. so sementara ni, anggap free and easy time la. boleh main-main bersama mirah dan boleh cuba menjadi mamarazzi nak tangkap video akim tengah main dush-dush lagi or boleh gosok baju banyak-banyk untuk minggu depan or boleh pegi sopeng or boleh duduk tengok TV ke or boleh tidur cover balik kejap malam-malam yang kena tidur lewat tuh.. uuuu best!
  • ahad.. haaaa! ialah birthday abang farid. jadi plannye tidaklah boleh diletakkan kat sini. nanti suda tidak best mahupon tidak seprais. (padahal tak plan pape pon.. lalala)
itu sahajalah untuk hari ini. selamat hari minggu kepada anda! oh! tidak dilupakan, Happy Birthday Agong! :p

2 comments:

agong said...

terima kasih sbb wish beta..

aishahhatta said...

huiyoooo! agong baca blog akak!