Monday, June 01, 2009

akak mengada

Adalaa satu pagi tuh kan.. akak tido balik lepas subuh. pastu mimpi yang sangat tak best tentang abang farid. *sila tak perlu teka apa mimpinya*. mimpi tu sangat takbest sampai akak bad mood dan lelah dan tak larat pegi keje. ~ha!ha!

jadi akak pon amekla MC sbb bila benda pertama waktu pagi adalah serangan lelah dan mood yang kurang baik, akak tak mampu lah nak buat kerja dah kat ofis. sekurang-kurangnya akan merasa mabuk dgn ubat lelah itu. 

tiba2 di waktu hampair tengahari, abang Farid pon menelefon mahu menjemput untuk lunch date! hoyehhh! akak sudah tidak bad mood. dapat makan sedap dekat kedai yang murah. he!he!he! bila diceritakan mimpi itu kepada abang farid, dia gelak jela. 

okeh itu saje berite kemengadaan akak pada hari ini. 

Pengajaran:
  • akak memang seorang yang mengada dan manja. haa! puas hati adik-adik sekelian?
  • 'date' pada masa yang tepat memang boleh menghilangkan bad mood
  • korang sure ckp akak LAME tapi W.E. laaaa ~akak dah kenyang... hahaha

3 comments:

amirah mohd. hatta said...
This comment has been removed by the author.
amirah mohd. hatta said...

eh akak,bukan ke akak dh berazam x nk mengade2 lagi?ish3

aishahhatta said...

ahahah! itu azam tahun lepas kot. nih dah tahun lain. jadi boleh la mengada2! :p