Friday, July 31, 2009

Setelah seminggu berlalu...

Laaa.... takde pon fire drill nye! sorry to disappoint adik-adik sekalian kerana tiada cerite hip and hot dari fire drill KLCC. *jangan tiba-tiba diorang pilih petang jumaat plak nak buat drill nih dah la... kalau bleh balik awal takpe.. ehehehe!*
 
sejak adik balik rumah untuk cuti musim panasnya, kami sekeluarga masih belum berjaya mengumpulkan semua adik-beradik untuk penggambaran pre-raya yang lengkap. sudah bera tahun gambar raya tak cukup adik beradik. *adik punya pasal ye..* mirah pon sudah sedih-sedih.. "alaaaa... bila nak penuh adik-beradik nih.. quality time please!" konon-konon ayat ini suara hati mirah. marilah kita cuba target hari dalam masa seminggu je lagi sebelum adik pulang ke negara irish itu.
 
ahad - adik baru nak balik dari kedah
isnin - kena pegi jemput kamil n tikah dari uni mereka pula
weekend - adek nak balik ireland dah.
 
hmm.. hmm... kalau tak jadi, seperti biasa, tampal sajalah gambar adik dan fairuz keh.
 
di atas tangan yang lain (translasi: on the other hand.. hahaha!) kakak nak main bowling bersama rakan-rakan ahad depan. sape nak join?? jom jom!
 

4 comments:

Trini said...

kak sya..cun x flyer?hehehe

aishahhatta said...

cuuun! sgt suka..!

aRe~TeRq said...

tisha... adek ko kt sini eh? kt mane? aku rs aku mcm penah tau tp bkn kt dublin kn?

adik said...

weekdays ni la semorg kena balik..or kena hantar adik kat airport sabtu nnti..huhu..ntah bile la ye mau penuh..

mirah mmg suka membebel sbb x cukup korum..hehe