Monday, May 11, 2009

Akim!

Happy birthday! dah 10 tahun dah kan?? umurnye dah besor. tapi perangai macam baby!

 

dah.. jangan ngada-ngada lagi. sila jadi budak yang baik mcm kakak2 dan abang2.

 

main game DOTA tuh tak elok sebenarnye. takyahla asek nak main game tu.

 

akim kena dapat nombor satu dulu waktu periksa, baru dapat hadiah.... (dari sekolah... hahaha!)..

 

okeh.. selamat hari jadi lagi skali!


4 comments:

asma'hatta said...

haritu masa call dia..dia ckp dia dah dpt no.1 - 7x, no.2 - 4x, no.3 - berapa kali tah..sampaila no.5..dia igt berapa kali dpt no.1 tu bleh di ambil kira ke..sile2 la nasihat sket budak kenit nih ye..

oh by the way, ckp kat dia jgn nk menggatal ada gf ye..huhu (nama dia start huruf B)

Alang Atie said...

BUSHRAAAAA..muahahahah

aishahhatta said...

dulu2 punye tak aci la.. dah dapat pon hadiah macam2 kan.. nih yang masa dah tahun 5 dah nih!

aishahhatta said...

alamak akim ckp dia dpt nombor satu laa plak exam yang baru-baru nih.. canne nih? nak bagi ke dia main dota? nak bagi ke?