Thursday, January 07, 2010

sambil-sambil

akak sedang di hotel eh hospital 5star. sementara abang Farid tgh lena diulit mimpi selepas makan painkiller, so akak pon mengisi la masa kejap mengupdate. :)

status kesihatan a.F: alhamdulillah operation semua ok. tapi ni still sangat sakit katanya. bila lega sikit lepas makan ubat or morphine, terus dia lena.

di atas nota yang lebih ringan (on a lighter note .. hehe! dah lama tak mentranslasi begini) akak sedang menengok satu website home deco yang best. cool tak?









8 comments:

me said...

hope ur hubby get well very soon.

di atas nota yang lebih ringan, link to the home deco site tak letak ke? i like the postcard pillow :D

aishahhatta said...

oh lupa nak link kan.. hehe!

freshome.com

ShawnSharif said...

Thank God everything OK. hope cepat2 sembuh. kamu pun mau mula sesuatu yg baru =)

I want the ePod gebar & sarung bantal!!

awin said...

ohhhhh sgt teruja dgn sinki! cool!

aishahhatta said...

pegila kat website freshome.com tuh. dia bukan jual la barang2 tu tapi dia tunjuk all the cool stuff.

aishahhatta said...

shawn: uuu nice kan if ada bedsheet ipod.. hehe baring sambil main ipod. :p

aishahhatta said...

awin: mmg cool abeh. tapi harganye tatau la.. better simpan beli barang baby la kot. :D

awin said...

haha. of kos la. skrg cuci mate je blh tgk sinki yg cool ^^ nanti2 pun mcm x je kalo nk bersinki cool tu. trase duit habeh kat sinki je kang ;p